Overblik

Damgaard Metal er en sammenslutning af tre stærke produktionsvirksomheder i Danmark. Virksomheden modtager ugentligt indkøbsordrer fra de samme 5-6 store kunder, som de i økonomiafdelingen manuelt skal indtaste i ERP-systemet C5.

Her var der et ønske om at få automatiseret denne proces, således de regelmæssige indkøbsordrer automatisk kunne blive indlæst i C5 uden manuelle indtastninger.

Gennem OCR-teknologi har IT-Intelligence lavet et system, der automatisk kan indlæse relevant data fra indkøbsordrer og importere det til C5. På trods af at indkøbsordrerne kommer i meget forskellige designs, hvor dataen står vidt forskellige steder, er det lykkedes os at automatisere denne process. Alt der skal gøres i økonomiafdelingen hos Damgaard Metal er blot at videresende indkøbsordren til en tildelt e-mailadresse, og så vil det automatisk blive smidt ind i C5. Dette system sparer altså Damgaard Metal for menneskelige tastefejl og for cirka 3 timers indtastning om ugen. Dermed har investeringen været tjent hjem i løbet af ganske kort tid.

Nedenstående video er en demonstration af,  hvordan systemet fungerer.

Projekt

Automatisering af indkøbsordre

Kunde

Damgaard Metal A/S

Arbejdsopgaver

Programmering, Integration til ERP-system og Procesoptimering

Her er et udpluk af indkøbsordre, vi har automatiseret

Bestil en demo i dag