Overblik

Fibo Invest laver tekniske analyser af aktiemarkedet. Aktieanalyserne startede ud som en hobby men er med tiden blevet en succesfuld virksomhed.
Fibo Invest bad os udvikle en ny hjemmeside med et tilhørende abonnementsmodul, hvor “plus” og “premium” brugere får adgang til tekniske analyser på hjemmesiden, mens der stadig bliver offentliggjort noget materiale gratis. 

Det sætter naturligvis krav til, at der skal være et automatisk brugersystem, som “åbner” og “lukker” for adgange alt efter, om der er blevet betalt eller ikke.

I samarbejde med Reepay har vi sat abonnementssystemet op, så kunderne kan betale direkte fra hjemmesiden. Der er to forskellige abonnementer, som brugerne nemt og hurtigt kan skifte imellem.

Fibo Invest har også haft et ønske om at automatisere e-mailflowet, så de tekniske analyser nemt kan sendes ud som nyhedsbrev til de betalende medlemmer.

Som en af de nyeste funktioner har vi på forsiden udviklet et aktiefeed, der sammenholder aktiekursen i realtid med den daværende kurs ved købsanbefalingen. Den viser altså det procentvise afkast på aktiekurserne for Fibo Invest.

 

Projekt

Fuldt medlemssystem med abonnementsbetalinger og automatisk e-mailflow

Kunde

Fibo Invest

Arbejdsopgaver

Programmering, Design og Projektstyring

Her er eksempler fra hjemmesiden

Bestil en demo i dag