Overblik

Virksomheden SCITEQ A/S som sælger testudstyr til rørindustrien havde et ønske om at digitalisere forretningen og sælge reservedele til maskinerne online.
Tidligere var der meget administration forbundet med salg af reservedele, men ved købet af en B2B reservedelsshop af IT Intelligence, har virksomheden stort set automatiseret forretningsområdet og øget profitabiliteten .

Webshoppen er bygget op omkring et brugersystem, således det kun er godkendte brugere, der har adgang til at se priserne på produkterne. Samtidig har vi udviklet en integration til ERP-systemet, så priserne automatisk bliver synkroniseret. Der er tale om et standardprodukt, som nye virksomheder nemt og billigt kan kobles op på.

Projekt

B2B Webshop med brugersystem og integration til ERP

Kunde

SCITEQ A/S

Arbejdsopgaver

Programmering, Design og Projektstyring

Se vores video med B2B Webshoppen

Brugervenlig

Webshoppen er intuitivt nem at bruge, og der kan laves personlige favoritlister. Checkouten er hurtig gennemført med lagring af tidligere gemte oplysninger.

Hurtig

Webshoppen er kodet med henblik på at køre hurtigt i en travl hverdag. Vi har optimeret vores søgefunktioner, så du hurtigt kan finde de produkter/reservedele, du leder efter.

Nem at tilpasse

Ingen virksomheder er ens, og derfor har vi gjort det rigtig nemt at tilpasse webshoppen til din virksomheds behov.

Bestil en demo i dag