IT-Sikkerhed

IT-sikkerhed er en alvorlig trussel i mange danske virksomheder, og derfor har vi lavet en 7-trins guide til, hvordan du sikrer din virksomhed.

1) Hold dine IT-systemer opdaterede

Det er lettere sagt end gjort.. Men mange virksomheder kører med uopdaterede IT-systemer, som er meget lettere at trænge ind i for hackere.

2) Sikkerhedspakker på computerne

Sørg for at alle computerne i virksomheden har antivirus programmer installerede

3) Øg sikkerhedsniveauet i din browser

Selvom det er dejligt nemt at lade browseren huske ens adgangskoder, så fraråder vi altså at lade browseren huske samtlige passwords, da det giver lettere adgang for følsom information for hackere.

4) Krypter dit trådløse netværk

Åbne netværk kan give hackere adgang til andre computere tilknyttet netværket. Sørg derfor for at krypter dit trådløse netværk.

5) Styrk dine passwords

Jo mere komplicerede passwords – des værre er de at bryde. Sørg for mindst 8 tegn, store/små bogstaver, tal, tegn og lignende.

6) Forhold jer kritisk til besøgende

Overvej at IP-blocke besøgende på jeres hjemmeside, som kommer fra lande, der er udenfor jeres målgruppe.

7) Backup

Sørg for at tage løbende backup af alt jeres data. Læg dokumenter op i skyen så de altid kan findes frem igen i tilfælde af computernedbrud.

50
Millenials oplevede cyberkriminalitet i 2019
+6
Måneder tager det igennemsnit virksomheder at opdage sikkerhedsbrister

Online tilbudssystem

Virksomheden SCITEQ bruger vores online agentstyrings- og tilbudssystem til at afgive flotte tilbud i ensartet format fra et sted.

Webshop til SMV’er

Sælg dine standardvarer/reservedele gennem en webshop med alle de funktioner, som en SMV-virksomhed skal bruge

Automatisering af indkøbsordrer

Damgaard Metal har sluppet 100% for manuelle indtastninger af indkøbsordrer. Lad os scanne dine indkøbsordre og scanne dataen direkte med dit ERP-system.

Vil du høre mere?