Laravel udvikling

Laravel er en webapplikationsramme med udtryksfuld, elegant syntaks. Vi mener, at udvikling skal være en fornøjelig, kreativ oplevelse for at være virkelig opfyldende. Laravel forsøger at fjerne smerten fra udviklingen ved at lette almindelige opgaver, der bruges i de fleste webprojekter, såsom godkendelse, routing, sessioner og cache.

Laravel sigter mod at gøre udviklingsprocessen behagelig for udvikleren uden at ofre applikationsfunktionalitet. Glade udviklere laver den bedste kode. Til dette formål har vi forsøgt at kombinere det allerbedste af det, vi har set i andre webrammer, herunder rammer implementeret på andre sprog, såsom Ruby on Rails, ASP.NET MVC og Sinatra.

Laravel er tilgængelig, men alligevel kraftfuld, der leverer kraftfulde værktøjer, der er nødvendige til store, robuste applikationer. En fremragende inversion af kontrolcontainer, ekspressivt migreringssystem og tæt integreret enhedsprøvningssupport giver dig de værktøjer, du har brug for til at opbygge ethvert program, som du har til opgave.

50
Millenials oplevede cyberkriminalitet i 2019
+6
Måneder tager det igennemsnit virksomheder at opdage sikkerhedsbrister

Online tilbudssystem

Virksomheden SCITEQ bruger vores online agentstyrings- og tilbudssystem til at afgive flotte tilbud i ensartet format fra et sted.

Webshop til SMV’er

Sælg dine standardvarer/reservedele gennem en webshop med alle de funktioner, som en SMV-virksomhed skal bruge

Automatisering af indkøbsordrer

Damgaard Metal har sluppet 100% for manuelle indtastninger af indkøbsordrer. Lad os scanne dine indkøbsordre og scanne dataen direkte med dit ERP-system.

Vil du høre mere?