.NetUdvikling København

Få udviklet dit næste softwareprojekt i .Net med hjælp fra IT Intelligence. Vores mangeårige erfaring med .Net gør, at vi kan levere udviklingsprojekter lige efter dit ønske. Vi har en fast lav time pris, gode kundereferencer og en lyst til at hjælpe dig gennem et succesfuldt softwareprojekt.

Hvad er .Net?

.NET er en udviklerplatform, der består af værktøjer, programmeringssprog og biblioteker til opbygning af mange forskellige typer applikationer.

Der er forskellige implementeringer af .NET. Hver implementering tillader .NET-kode at udføre forskellige steder — Linux, macOS, Windows, iOS, Android og mange flere.

  1. .NET Framework er den originale implementering af .NET. Det understøtter kørsel af websteder, tjenester, desktop-apps og mere på Windows.
  2. .NET Core er en implementering på tværs af platforme til at køre websteder, tjenester og konsol apps på Windows, Linux og macOS. .NET Core er open source på GitHub.
  3. Xamarin / Mono er en .NET-implementering til at køre apps på alle de store mobile operativsystemer, herunder iOS og Android.

.NET Standard er en formel specifikation af API’erne, der er almindelige på tværs af .NET-implementeringer. Dette gør det muligt for den samme kode og biblioteker at køre på forskellige implementeringer.