PHP Udvikling Århus

Outsource dit næste udviklingsprojekt i PHP til IT Intelligence, som har mange års erfaring med PHP, en fast lav timeløn og gode kundecases. Book et møde med os i dag gratis og uforpligtende.

Hvad er PHP?

PHP står for Hypertext Preprocessor. Det er et open source, serverside, scriptingsprog, der bruges til udvikling af webapplikationer. Med scriptingsprog menes et program, der er scriptbaseret (kodelinjer) skrevet til automatisering af opgaver.

Hvad betyder open source?

Tænk på en bilproducent, der gør hemmeligheden bag sine designmodeller og teknologinovationer tilgængelig for alle interesserede. Disse design- og teknologidetaljer kan videredistribueres, ændres og vedtages uden frygt for juridiske følger. Verden i dag har måske udviklet en fantastisk superbil!

Websider kan designes ved hjælp af HTML. Med HTML udføres kodeudførelse i brugerens browser (klientsiden). På den anden side, med PHP-serverside-scriptingsprog, udføres det på serveren, før det kommer til brugerens webbrowser.

PHP kan integreres i HTML, og det er velegnet til webudvikling og oprettelse af dynamiske websider til webapplikationer, e-handelsapplikationer og databaseapplikationer. Det betragtes som et venligt sprog med evner til let at oprette forbindelse til MySQL, Oracle og andre databaser.

Hvad kan PHP bruges til?
PHP-scripts kan bruges på de fleste af de velkendte operativsystemer som Linux, Unix, Solaris, Microsoft Windows, MAC OS og mange andre. Det understøtter også de fleste webservere inklusive Apache og IIS. Brug af PHP giver webudviklere frihed til at vælge deres operativsystem og webserver.