PHP Udvikling Odense

Med mange års erfaring med PHP Udvikling er IT Intelligence det oplagte valg, hvis du vil outsource din softwareudvikling. Vi har gode kundecases, en fast lav timepris og kaffe på kanden, hvis du vil booke et uforpligtende møde.

 

Hvad er PHP?

PHP (et akronym for PHP: Hypertext Preprocessor) er et scriptsprog, der generelt bruges i “serversiden” webudvikling. (Bare rolig, jeg forklarer nøjagtigt, hvad det betyder nedenfor.) For at ordne det hele er det vigtigt at først forstå, hvad et scriptingsprog er. Skriptsprog (en familie med programmeringssprog inklusive PHP såvel som sprog som JavaScript og Ruby) er et undermængde af kodesprog, der bruges til at automatisere processer, der ellers skulle udføres trin for trin i et websteds kode, hver gang de forekommer.

Dette inkluderer ting som dialogbokse, der åbnes på en skærm som svar på en brugers handlinger, chatbots, der reagerer på defineret brugeradfærd med tilsvarende meddelelser, eller animation, der sker, når en bruger ruller forbi et bestemt punkt på en side – alle dynamiske webstedsfunktioner, der skal forekommer på skærmen, uden at brugeren skal manuelt genindlæse et websted. Skriptsprog som PHP er forskellige fra markeringssprog som HTML og CSS i den forstand, at mens HTML og CSS bestemmer layout og udseende af websider, fortæller scripting-sprog en statisk webside (bygget med HTML og CSS) for at “udføre” specifikke handlinger . Hvis du har brugt nogen tid på at læse om JavaScript, lyder dette muligvis velkendt. Så er PHP blot en anden måde at udføre de ting, du kan gøre med JavaScript? Ikke nøjagtigt.