Robotic Process Automation

Robotic process automation er softwarerobotter, der efterligner og integrerer menneskelige handlinger i digitale systemer for at optimere forretningsprocesser. RPA indfanger data, kører applikationer, udløser svar og kommunikerer med andre systemer for at udføre en række forskellige opgaver.

Det bruges hovedsageligt til at automatisere forretningsprocesser og opgaver, hvilket resulterer i reduktioner i udgifter og giver virksomhederne en konkurrencemæssig fordel.

RPA er alsidig og fleksibel nok til at blive brugt i en virksomhed i alle størrelser, fra start-ups til virksomhedsorganisationer. Her er en oversigt over de to almindelige typer, der findes på markedet:

Programmerbare bots – En programmerbar bot er defineret af sæt regler og instruktioner. Parametre skal defineres af programmører, inden robotten kan komme i arbejde. I sidste ende involverer dette kortlægning af en proces – trin for trin – som kan være meget tidskrævende til mere komplekse opgaver.

Intelligente bots – Bots med kunstig intelligens kan analysere data – både historiske og aktuelle – for at lære, hvordan medarbejdere udfører en proces. Robotten vil følge dine klik, musebevægelser og handlinger. Efter en periode, hvor der er analyseret nok data, vil botten have nok data til at fuldføre selve processen. Intelligente og selvlærende bots er bedre egnet til at udføre processer, der involverer ustrukturerede data og processer, der involverer svingende parametre.

50
Millenials oplevede cyberkriminalitet i 2019
+6
Måneder tager det igennemsnit virksomheder at opdage sikkerhedsbrister

Online tilbudssystem

Virksomheden SCITEQ bruger vores online agentstyrings- og tilbudssystem til at afgive flotte tilbud i ensartet format fra et sted.

Webshop til SMV’er

Sælg dine standardvarer/reservedele gennem en webshop med alle de funktioner, som en SMV-virksomhed skal bruge

Automatisering af indkøbsordrer

Damgaard Metal har sluppet 100% for manuelle indtastninger af indkøbsordrer. Lad os scanne dine indkøbsordre og scanne dataen direkte med dit ERP-system.

Vil du høre mere?